Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογικής Προοπτικής Διερεύνησης

on .

Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογικής Προοπτικής Διερεύνησης - 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο αναπτυξιακός οργανισμός RTD Talos Ltd διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο με θέμα: "Τεχνολογική Προοπτική Διερεύνηση"

Το διεθνές Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015, μεταξύ 09:30 και 16:00, στην αίθουσα "Μακεδονία" του ξενοδοχείου Κλεοπάτρα, στη Λευκωσία.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο Συνέδριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή/και στο τηλέφωνο 22454333.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο.

2η Ημερίδα Τεχνολογικής Προοπτικής Διερεύνησης

on .

Ημερίδα Τεχνολογικής Προοπτικής Διερεύνησης - 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ο αναπτυξιακός οργανισμός RTD Talos Ltd, διοργανώνει τη δεύτερη Ημερίδα με θέμα "Τεχνολογική Προοπτική Διερεύνηση"

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, μεταξύ 14:00 και 18:00, στο Αμφιθέατρο Πρυτανείας, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λεμεσό.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Ημερίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή/και στο τηλέφωνο 22454333.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Συνέδριο Αποτελεσμάτων Γραφείων Διασύνδεσης - 9 Ιουνίου 2015

on .

Συνέδριο Αποτελεσμάτων Γραφείων Διασύνδεσης - 9 Ιουνίου 2015

Τα Γραφεία Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο Συνέδριο Αποτελεσμάτων τους με θέμα:

"Γραφεία Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο - Αποτελέσματα, Οφέλη, Προβληματισμοί"

Στόχος του Συνεδρίου, είναι να συνοψίσει την πορεία των Γραφείων Διασύνδεσης στα τελευταία πέντε χρόνια λειτουργίας τους. Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα περιπτώσεων επιτυχών συνεργασιών μεταξύ Πανεπιστημίων και επιχειρήσεων καθώς και τα αμοιβαία οφέλη για τα συνεργαζόμενα μέρη. Επίσης, θα συζητηθούν προβληματισμοί για το μέλλον των Γραφείων Διασύνδεσης και των εργασιών τους. Θα διεξαχθούν συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων για όλα τα επιμέρους θέματα.

Το Συνέδριο Αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, μεταξύ 09:30 και 13:00, στην αίθουσα Β108 του Κτηρίου Συμβουλίου Συγκλήτου "Αναστάσιος Γ. Λεβέντης" του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Πανεπιστημιούπολη, στη Λευκωσία.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο Συνέδριο και στο γεύμα που θα ακολουθήσει, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή/και στο τηλέφωνο 22894301.

Ημερίδα Τεχνολογικής Προοπτικής Διερεύνησης - 9 Ιουνίου 2015

Επίσης, στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου Αποτελεσμάτων, διοργανώνεται, από την RTD Talos Ltd, Ημερίδα με θέμα:

"Τεχνολογική Προοπτική Διερεύνηση"

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, μεταξύ 14:00 και 18:00, στην αίθουσα Β108 του Κτηρίου Συμβουλίου Συγκλήτου "Αναστάσιος Γ. Λεβέντης" του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Πανεπιστημιούπολη, στη Λευκωσία.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Ημερίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή/και στο τηλέφωνο 22454333.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα των δύο εκδηλώσεων, μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο.

6η Ημερίδα Γραφείων Διασύνδεσης - 20 Μαΐου 2015

on .

6η Ημερίδα Γραφείων Διασύνδεσης - 20 Μαΐου 2015

Τα Γραφεία Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην Ημερίδα με θέμα:

"Επιτυχείς συνεργασίες Πανεπιστημίων κι Επιχειρήσεων και Αξιολόγηση Πρακτικής Άσκησης"

Στόχος της ημερίδας είναι, να αναδείξει περιπτώσεις επιτυχών συνεργασιών μεταξύ ακαδημαϊκών και επιχειρήσεων καθώς και τα αμοιβαία οφέλη για τα συνεργαζόμενα μέρη. Επίσης, θα παρουσιαστούν μοντέλα αξιολόγησης της πρακτικής άσκησης των φοιτητών στις επιχειρήσεις. Θα διεξαχθούν συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων για όλα τα επιμέρους θέματα.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, μεταξύ 09:30 και 13:00, στην αίθουσα 010 του Κτηρίου 7, στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου, Πανεπιστημιούπολη, Λευκωσία.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Ημερίδα και στο γεύμα που θα ακολουθήσει, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή/και στο τηλέφωνο 22894301.

Μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της Ημερίδας στο επισυναπτόμενο αρχείο.