Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στην Κύπρο - 05/02/2015

on .

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση "Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στην Κύπρο", η οποία θα γίνει την Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015, στην αίθουσα Β108, μεταξύ 16:00 και 18:00, στο κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Πανεπιστημιούπολη.

Ο κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι να γνωρίσει το κοινό τον όρο "Κοινωνική Επιχειρηματικότητα" και πώς αυτός εφαρμόζεται στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο. Μέσα από τις ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν και με τη συμμετοχή του κοινού, θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως "Tι είναι η Κοινωνική Επιχειρηματικότητα;", "Τι είναι τα Social Labs και πως μπορούν να λύσουν κοινωνικά προβλήματα;"κ.α.. Θα δοθούν πληροφορίες για Ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης νέων που επιθυμούν να ασχοληθούν με την "Κοινωνική Επιχειρηματικότητα", όπως επίσης και πληροφορίες χρηματοδότησης για Projects και Startups μέσω Crowdfunding. Τέλος, θα παρουσιαστούν νεοφυείς επιχειρήσεις φοιτητών καθώς και ευκαιρίες τοποθέτησης φοιτητών σε επιχειρήσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση και στο πρόγραμμα της εκδήλωσης. Επίσης, επισυνάπτονται, σε αρχείο .zip, οι παρουσιάσεις της Εκδήλωσης.

Funded by European Union & national resources
Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό
Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαικής Ένωσης
και από εθνικούς πόρους.
 
 
UCY
TEPAK
Open University Cyprus
European University Cyprus
Frederick University Cyprus
University of Nicosia
 
Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο | Μονάδα Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου | Γραφείο Προγραμματισμού | Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης