Συνέδριο Αποτελεσμάτων Γραφείων Διασύνδεσης - 9 Ιουνίου 2015

on .

Συνέδριο Αποτελεσμάτων Γραφείων Διασύνδεσης - 9 Ιουνίου 2015

Τα Γραφεία Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο Συνέδριο Αποτελεσμάτων τους με θέμα:

"Γραφεία Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο - Αποτελέσματα, Οφέλη, Προβληματισμοί"

Στόχος του Συνεδρίου, είναι να συνοψίσει την πορεία των Γραφείων Διασύνδεσης στα τελευταία πέντε χρόνια λειτουργίας τους. Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα περιπτώσεων επιτυχών συνεργασιών μεταξύ Πανεπιστημίων και επιχειρήσεων καθώς και τα αμοιβαία οφέλη για τα συνεργαζόμενα μέρη. Επίσης, θα συζητηθούν προβληματισμοί για το μέλλον των Γραφείων Διασύνδεσης και των εργασιών τους. Θα διεξαχθούν συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων για όλα τα επιμέρους θέματα.

Το Συνέδριο Αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, μεταξύ 09:30 και 13:00, στην αίθουσα Β108 του Κτηρίου Συμβουλίου Συγκλήτου "Αναστάσιος Γ. Λεβέντης" του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Πανεπιστημιούπολη, στη Λευκωσία.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο Συνέδριο και στο γεύμα που θα ακολουθήσει, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή/και στο τηλέφωνο 22894301.

Ημερίδα Τεχνολογικής Προοπτικής Διερεύνησης - 9 Ιουνίου 2015

Επίσης, στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου Αποτελεσμάτων, διοργανώνεται, από την RTD Talos Ltd, Ημερίδα με θέμα:

"Τεχνολογική Προοπτική Διερεύνηση"

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, μεταξύ 14:00 και 18:00, στην αίθουσα Β108 του Κτηρίου Συμβουλίου Συγκλήτου "Αναστάσιος Γ. Λεβέντης" του Πανεπιστημίου Κύπρου, στην Πανεπιστημιούπολη, στη Λευκωσία.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Ημερίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή/και στο τηλέφωνο 22454333.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα των δύο εκδηλώσεων, μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο.