Θέσεις εργασίας στα Γραφεία Διασύνδεσης (2)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται βιογραφικά σημειώματα για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστήμονα Υποστήριξης Έργου με πλήρη απασχόληση, για απασχόληση στο Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας». Το Έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Για πληροφορίες δείτε το σχετικό έγγραφο.

Θέσεις εργασίας στα Γραφεία Διασύνδεσης

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται βιογραφικά σημειώματα για την πλήρωση οκτώ (8) θέσεων Ειδικού Επιστήμονα Υποστήριξης Έργου με πλήρη απασχόληση, για απασχόληση στο Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας». Το Έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Δείτε σχετικό έγγραφο

Το ΓΔ του ΤΕ.ΠΑ.Κ. στο sigmalive

Το sigmalive, με την υποστήριξη του Ε.Β.Ε. Λεμεσού, δημοσίευσε ένα άρθρο/παρουσίαση του Γραφείου Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο του ΤΕ.ΠΑ.Κ.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ.

Προβολή ταινίας μικρού μήκους στο ΡΙΚ1 - Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Με αφορμή την προβολή της ταινίας μικρού μήκους με θέμα την επιτυχή συνεργασία του Γραφείου Διασύνδεσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με τη φαρμακευτική εταιρία REMEDICA, ο εκπρόσωπος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στο Έργο "Ανάπτυξη και λειτουργία Γραφείων Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο στα Πανεπιστήμια που λειτουργούν στην Κυπριακή Δημοκρατία", κος Χαράλαμπος Χρυσοστόμου και ο κ. Ανδρέας Χατζηπαναγής εκ μέρους της REMEDICA, φιλοξενήθηκαν τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015,  στην εκπομπή "Πρώτη Ενημέρωση" του τηλεοπτικού σταθμού ΡΙΚ1.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έγινε προβολή της ταινίας και οι κύριοι Χρυσοστόμου και Χατζηπαναγή, απάντησαν στις ερωτήσεις των παρουσιαστών της εκπομπής. Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα της εκπομπής εδώ καθώς και στο κανάλι μας στο YouTube. Επίσης, μπορείτε να δείτε την ταινία μικρούς μήκους εδώ.

Funded by European Union & national resources
Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό
Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαικής Ένωσης
και από εθνικούς πόρους.
 
 
UCY
TEPAK
Open University Cyprus
European University Cyprus
Frederick University Cyprus
University of Nicosia
 
Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο | Μονάδα Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου | Γραφείο Προγραμματισμού | Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης